Αποστολές προϊόντων

Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα. Σε περιπτώσεις διαφοροποιημένων προϊόντων (σφραγίδες) η αποστολή γίνεται συνήθως την ίδια μέρα με την έγκριση της μακέτας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε δωρεάν ως δέμα, είτε με μικρή επιβάρυνση ως ταχυμεταφορά. Τα δέματα θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες, ενώ συνήθως οι αποστολές ταχυμεταφοράς θα παραλαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Παρέχονται κωδικοί ιχνηλάτησης (tracking number) και για τους 2 τρόπους αποστολής.

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων ή , ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 3 ημέρες ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

Σε περίπτωσή αντικαταβολής η αποστολή επιβαρύνεται με 1,80€ για να καλύψει μέρος του κόστους που επιβαρυνόμαστε για αυτή την υπηρεσία.

Μπορείτε να επιλέξετε την ταχυμεταφορική / courier της επιλογής σας. Μας το δηλώνετε στα σχόλια της παραγγελίας μαζί με τον κωδικό σας. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας και προφανώς δεν είναι ειδική/διαφοροποιημένη  παραγγελία

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε τυποποιημένο προϊόν, έως 14 ημερολογιακές ημέρες από τη λήψη της παραγγελίας σας. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, η εκτίμηση της απομείωσης της εμπορικής τους αξίας θα γίνεται αποκλειστικά από εμάς και θα σας επιστρέφετε η διαφορά .
Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@stampmaker.gr